FAQ

HVAD ER HYALURONSYRE?

Hyaluronsyre er en stor del af hudens ekstracellulære matrix (ECM), og den hjælper til med at strukturere og organisere. Dens fantastiske egenskaber gør, at den udfylder hudens 'støttende madras', beskytter cellerne (fibroblasterne) og organiserer kollagenfibrene. Hyaluronsyre kan bære 1.000 gange sin egen vægt i vand og er også kendt for sine gode fugtgivende egenskaber. Dette exceptionelle molekyle findes naturligt i kroppens væv (hud, brusk osv.). Det bruges inden for mange områder (øjenkirurgi, behandling af slidgigt) og især som filler i ikke-kirurgiske anti-aging-behandlinger for at udglatte rynker. Det anvendes også i hudpleje for sine fugtgivende og udglattende egenskaber.

HVILKEN TYPE HYALURONSYRE INDEHOLDER FILORGA-PRODUKTERNE?

NCEF, som er vores kerneingrediens, indeholder bl.a. hyaluronsyre med en høj molekylevægt indkapslet i kronosfærer, så det trænger dybt ind i huden. Andre produkter indeholder også hyaluronsyre med forskellige molekylevægt (medium har en fugtgivende virkning, lav har en ultraglattende virkning).

HVAD ER NCEF?

NCEF er Filorgas eksklusive kompleks, der indeholder revitaliserende og foryngende ingredienser (vitaminer, co-enzymer, antioxidanter, aminosyrer, mineraler etc.)

HVAD ER KRONOSFÆRER?

Kronosfærer er vektorer, der muliggør absorberingen af aktive ingredienser, og det er i disse sfærer, at vi har indkapslet hyaluronsyre og NCEF. Dette eksklusive kompleks findes i alle vores cremer.

KAN MAN BYTTE ET DEFEKT PRODUKT, DER ER KØBT I EN BUTIK?

Du kan sagtens bytte et defekt Filorga-produkt i den butik, hvor du har købt det.
Du tager produktet og kvitteringen med hen i butikken – så får du byttet produktet. Dog er det vores forhandleres politik, der gælder, så bytte- og refunderingsreglerne kan variere fra butik til butik.

HVOR KAN JEG FINDE EN LISTE OVER INGREDIENSERNE I ET BESTEMT FILORGA-PRODUKT?

Du kan se den komplette ingrediensliste på emballagen til hvert enkelt produkt.

INDEHOLDER FILORGA-PRODUKTER SYNTETISKE AKTIVE INGREDIENSER?

Filorga stræber efter at levere de mest effektive produkter, og derfor vil du finde syntetiske molekyler i nogle af vores produkter, fordi de er mere effektive end naturlige aktive ingredienser.

TESTER FILORGA SINE PRODUKTER PÅ DYR?

Vi foretager ikke nogen former for dyreforsøg og overholder EU-reglerne, der forbyder brugen af sådanne metoder.

HVOR LÆNGE HOLDER ET PRODUKT, NÅR DET FØRST ER ÅBNET?

Holdbarheden efter åbning er angivet på hvert enkelt produkt. På vores emballage kan du se et ikon, der forestiller en åben krukke, og her er den anbefalede brugsperiode angivet.

Har nu nogen spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os over email : contact.denmark@filorga.com