Brandet

FILORGA, DET FØRSTE FRANSKE LABORATORIUM INDEN FOR ÆSTETISK MEDICIN*

FILORGA, DET FØRSTE FRANSKE LABORATORIUM INDEN FOR ÆSTETISK MEDICIN*

Filorga, det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin, blev grundlagt i 1978. Virksomheden designede, udviklede og producerede oprindeligt injicerbare produkter, der blev brugt af førende læger over hele verden.

I 2007 gjorde brandet sin ekspertise inden for æstetisk medicin tilgængelig for offentligheden med lanceringen af MEDI-COSMETIQUE, en serie revolutionerende anti-aging-produkter, der var beriget med NCEF, en unik ingrediens, som indkapslede de aktive ingredienser, der blev anvendt i injektioner.

Med tiden har virksomheden lanceret mere end 50 kosmetikprodukter, der alle bygger på det samme princip: De kombinerer optimal og klinisk dokumenteret effekt, der kan ses på 7 dage**, med sanselige konsistenser og eksklusiv indpakning. FILORGA forhandles i dag i mere end 70 lande over hele verden.

* Grundlagt i 1978.

** Testet på alle FILORGA's dagcremer (undtagen PIGMENT-WHITE, hvor huden lysnes effektivt efter 15 dage).

VIGTIGE DATOER

1978
Michel Tordjman, en fransk læge inden for æstetisk medicin og en passioneret cellebiolog, begyndte at forske i hudens aldring, og han valgte at fokusere på cellefornyelse ved hjælp af mesoterapi. Længe før botoxens enorme succes udviklede han injicerbare produkter med hyaluronsyre til lægelig brug. Han skabte NCTF, en revitaliserende anti-aging-løsning, der virker på de seks nøgleparametre for hudens kvalitet: fugt, rynker, fasthed, glød, ensartethed og porer. NCTF blev oprindeligt brugt af læger i foryngende mesoterapi-injektioner, og senere banede NCTF vejen for NCEF, det indkapslede kompleks, der anvendes i hudplejen for at forbedre penetrationen i huden.

2000
FILORGA's laboratorier lancerede GLYKOPEEL, en serie foryngende glykolsyre-peels til lægeligt brug for at forskønne huden og forbedre dens tilstand.

2007
FILORGA's laboratorier lancerede kosmetikserien MEDI-COSMETIQUE for offentligheden, og serien var direkte inspireret af den æstetiske medicin. De produkter, der blev lanceret på det tidspunkt, var bl.a. OPTIM-EYES og MESO-MASK*, og de blev ikoniske bestsellere. * Hos Filorga, 2018 World sell-in data.

2009
FILORGA's laboratorier lancerede X-HA3. Serien med injicerbare produkter blev udvidet med X-HA Volume (der bekæmpede dybe rynker og genoprettede hudens fylde) og MHA18 (overfladelinjer) i 2010.

2014
Udvalget af peels blev større med lanceringen af TIME PEEL®, BRIGHT PEEL® og LIGHT PEEL®, de første specialtilpassede overflade-peels med gluconolactone, der forbedrede tolerancen, selv for sart hud.

2016
FILORGA's laboratorier, der udviklede ART-FILLER-serien, byggede og indviede en af de få globale produktionsenheder, der var i stand til at producere injicerbare hyaluronsyre-baserede produkter – en ny generation af fillere, der bestod af fire injicerbare produkter til brug inden for æstetisk medicin som en alternativ måde at glatte rynker på.

2017
Filorgas MEDI-COSMETIQUE-serie blev den førende anti-aging-serie på apotekerne og hos materialisterne i Frankrig* * Kilde: IQVIA – Pharmatrend/Paratrend PharmaOne – Facial anti-ageing and anti-wrinkle market in pharmacies and parapharmacies in France – 2017 and 2018 – In figures.

2018
Filorgas æstetiske medicin-branch blev til FILLMED.
INSPIRERET AF ÆSTETISK MEDICIN

INSPIRERET AF ÆSTETISK MEDICIN

HVAD ER ÆSTETISK MEDICIN?
Æstetisk medicin dækker alle ikke-invasive lægelige behandlinger, der ikke involverer kirurgi eller indsnit i huden, men hvor målet er at forbedre eller korrigere patienternes udseende. Æstetisk medicinske behandlinger er mindre indgribende end kosmetisk kirurgi. De udføres af sundhedsfagligt personale i lægepraksisser og giver naturlige og reversible resultater. Der anvendes forskellige teknikker, der er skræddersyet til at tackle det pågældende problem, for at opnå de bedste resultater. Blandt de mest kendte er filler-injektioner med hyaluronsyre, vitaminbaserede revitaliserende injektioner og syrebaserede peels …

RYNKER, TAB AF FYLDE: HVORDAN KAN DET KORRIGERES?
Efterhånden som vi bliver ældre og påvirkes af eksterne aggressorer som fx stress, sol, forurening og træthed, kan hudens celler og bestanddele ikke længere forny sig selv lige så effektivt. Huden bliver tyndere og mindre elastisk, der dannes rynker, og ansigtet mister sin fylde. Hyaluronsyre er én af disse bestanddele. Hyaluronsyre findes naturligt i huden og spiller en vigtig rolle i bevarelsen af hudens struktur. Men med tiden daler mængden (vi mister 6 % hvert 10. år), og det resulterer i linjer, tab af fylde og slap hud.

Hvad er den æstetiske medicins løsning?
Injicerbare hyaluronsyre-fillere. Hyaluronsyren injiceres som en gelé og kan udfylde rynker (omkring næsefløjene, på kinderne, på hagen, omkring munden, ved øjenkrogene, omkring øjnene osv.), genoprette hudens fylde (kindben, tindinger osv.), opstramme ansigtskonturerne og gøre læberne fyldigere.

Et Médi-Cosmétique-produkt, der er inspireret af æstetisk medicin?
Indkapslet hyaluronsyre Molekylevægten i den hyaluronsyre, der anvendes i MEDI-COSMETIQUE-produkter, minder om den, der anvendes i injektioner. Hyaluronsyren er indkapslet, så den trænger dybt ned i huden og sikrer optimal absorption og biotilgængelighed.
.

.

FASTHED, FINE LINJER, FUGT, GLØD, ENSARTETHED
Med tiden ældres vores hud og ændrer sig … Hudens dybeste lag mister deres vitale elementer, og de skader, der sker dybt nede, kan ses på overfladen: dehydrering, tab af fasthed, fine linjer, mathed, ujævn hudtone …

Hvad er den æstetiske medicins løsning?
Revitaliserende anti-aging-injektioner De udføres i lægepraksisser og består af en række revitaliserende mikro-injektioner i hele ansigtet eller bare lokalt. Målet er at fugte huden i dybden, opstramme porerne, opstramme ansigtskonturerne, give huden fornyet glød, give huden en ensartet tone og udviske fine linjer. FILORGA’s berømte teknik er blevet et benchmark i branchen med brugen af NCTF [New Cellular Treatment Factors], et kompleks, der indeholder 50 essentielle ingredienser, bl.a. vitaminer, aminosyrer, antioxidanter, mineraler og co-enzymer.

Et Médi-Cosmétique-produkt, der er inspireret af æstetisk medicin?
50 indkapslede ingredienser MEDI-COSMETIQUE-serien indeholder de samme ingredienser som dem, der blev brugt i revitaliserende injektioner – bare i en indkapslet version, NCEF [New Cellular Encapsulated Factors] – og det gjorde dem i stand til at trænge dybt ind i huden i form af en creme.

UJÆVN HUDSTRUKTUR, PORER, MØRKE MISFARVNINGER
Dag efter dag udsættes vores hud for UV-stråler, stress, cigaretrøg og hormonforstyrrelser. Det forårsager skønhedsfejl og mørke misfarvninger. Hudens struktur ændrer sig, og porerne udvider sig.

Hvad er den æstetiske medicins løsning?
Syrebaserede anti-aging-peels Med tiden hæmmes huden evne til at forny sig selv. Medicinske peels kan afhjælpe dette, fordi de stimulerer cellefornyelsen markant. Resultatet er en forfinet hudstruktur, opstrammede porer og en strålende glød. Når man peeler huden, påfører man et eksfolierende stof på huden, der som regel består af koncentrerede frugtsyrer. De mest almindelige er glykolsyre, men AHA (alfahydroxysyrer) som fx salicylsyre, mælkesyre, citronsyre og fytinsyre er også meget brugte. Andre molekyler kan også bruges. Fx har FILORGA lanceret en serie, der er baseret på gluconolactone, en PHA (polyhydroxysyre), der er lige så effektiv som glykolsyre, men med forbedret tolerance.

Et Médi-Cosmétique-produkt, der er inspireret af æstetisk medicin?
Peelende aktive ingredienser MEDI-COSMETIQUE-produkter med AHA, der er identiske med dem, der bruges inden for æstetisk medicin, indeholder bl.a. glykolsyre, salicylsyre, citronsyre og gluconolactone, men også aktive ingredienser med en peelende effekt, som fx samphire, der giver en optimal tolerance hver dag.

MEDI-COSMETIQUE-REVOLUTIONEN

FILORGA, det første franske laboratorium inden for æstetisk medicin*, har anvendt sin ekspertise til at udvikle revolutionerende anti-aging-behandlinger baseret på NCEF [New Cellular Encapsulated Factors], et unikt kompleks, der indkapsler aktive ingredienser, så de kan injiceres.

Den unikke kerne i vores produkter:
NCEF indeholder:
- hyaluronsyre, der er inspireret af filler-injektioner
- 50 ingredienser [vitaminer, aminosyrer, mineraler, co-enzymer, antioxidanter] inspireret af revitaliserende injektioner

Det nyeste nye inden for indkapslingsteknologi
Kronosfærer er resultatet af videnskabelig forskning. Disse mikroskopiske vektorer er forligelige med huden, og det betyder, at hyaluronsyren og de 50 ingredienser kan trænge ned i hvert enkelt hudlag.

KLINISK DOKUMENTERET EFFEKT. SYNLIG VIRKNING PÅ 7 DAGE*!
Teknologisk viden, der giver synlige resultater …
FILORGA's mål er at skabe markante anti-aging-resulter – det ses i den hurtige virkning, du får med MEDI-COSMETIQUE-cremerne. Tests udført af uafhængige laboratorier. (Instrumentalmålinger og selvevaluering)

* Testet på alle FILORGA's dagcremer (undtagen PIGMENT-WHITE, hvor huden lysnes effektivt efter 15 dage).

EN LUKSURIØS OPLEVELSE
Sanselige konsistenser, fine dufte, elegant indpakning ... Alt sammen til en fornuftig pris. FILORGA-produkterne er ikke bare effektive – de opfylder høje standarder både med hensyn til formulering og udvikling, og det gør dem fantastiske at bruge hver dag.

PERMANENT INNOVATION
FILORGA lægger vægt på innovation og rådfører sig med en videnskabelig komité, der består af anerkendte eksperter inden for biologi, farmakologi, dermatologi, æstetisk medicin og kosmetologi omkring udviklingen af nye produkter, der konstant flytter grænserne for effektivitet.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER
FILORGA er for alle – både mænd og kvinder – der ønsker innovative og effektive produkter, der er behagelige at bruge. Uanset om de bruger æstetisk medicin eller ej.
Og for at tilfredsstille alle kunder har FILORGA skabt en begrænset, men komplet serie af produkter, der er skræddersyede, så de opfylder alle anti-aging-behov.